vrijdag, september 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Inspiratieavond ‘Nu tijd om te bewegen’

Foto: Bestuurdersacademie Apeldoorn

Voor bestuurders van een vereniging of stichting of geïnteresseerden in besturen organiseren de Bestuurdersacademie Apeldoorn een avond vol energie en inspiratie. Het thema van de inspiratieavond 2023 is “Nu tijd om te bewegen!”. We lichten uit hoe je beweging kan krijgen in je vereniging of stichting op het gebied van duurzaamheid, omdenken, het flexibel inzetten van vrijwilligerswerk, meer zichtbaarheid creëren van je organisatie en het binden van (nieuwe) vrijwilligers.

De avond wordt geopend door wethouder Anja Prins. Er zijn diverse sprekers en workshops en de feestelijke uitreiking van Jouw Uitblinker in besturen of Jouw Uitblinker in vernieuwen. En dé plek om in contact te komen met anderen tijdens de afsluitende borrel.

Workshop 1: Hoe zet je jouw club in de spotlight?
Workshop 2: Flexibel vrijwilligerswerk door jongerenraad Apeldoorn
Workshop 3: Duurzaam, een uitdaging voor je club!
Workshop 4: Ga besturen!
Workshop 5: Maak een vrijwilligerskalender!

Je kunt je voor 10 april aanmelden via www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl

Nomineer jouw Uitblinker
Tijdens de inspiratieavond geven we een podium aan de geselecteerde groep uitblinkers van verenigingen of stichtingen. Ze verdienen het om in het zonnetje te staan en zullen een inspiratiebron voor anderen zijn!

Via onze website www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl kun je tot 26 februari jouw Uitblinker nomineren. De categorieën zijn:

*De uitblinker in jouw bestuur*  

*De uitblinker in vernieuwen*

Tijdens de inspiratieavond van Bestuurdersacademie Apeldoorn worden de gewonnen uitblinkers bekend gemaakt!

Overige informatie
Deze inspiratieavond wordt je gratis aangeboden door Bestuurdersacademie Apeldoorn, Sportraad Apeldoorn en Rabobank Apeldoorn. De Gemeente Apeldoorn heeft voor de locatie gezorgd.

Vragen?
Neem dan contact op met Joyce Vreeswijk van Bestuurdersacademie Apeldoorn via info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl