zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Hotel De Keizerskroon mag zich tot 2043 hofleverancier blijven noemen

Foto: Hotel De Keizerskroon

Bilderberg Hotel De Keizerskroon mag zich ook de komende 25 jaar ´bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier´ noemen. Het hotel in Apeldoorn ontvangt daarmee voor de derde maal dit Koninklijke predicaat.

Het predicaat Hofleverancier wordt afgegeven door de Koning en kan gezien worden als een onderscheiding voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van de onderneming. Carla Maessen, hoteldirecteur van De Keizerskroon, zegt trots te zijn op deze verlenging: ‘Om hofleverancier genoemd te mogen worden moet je aan strenge eisen voldoen, de procedure zelf heeft bijna een jaar in beslag genomen. Dat we dit predicaat ook de komende 25 jaar mogen voeren is met name te danken aan onze medewerkers. Zij zetten zich iedere dag in om de gasten van De Keizerskroon een koninklijke ervaring te bezorgen.´

Hotel de Keizerskroon, gelegen direct naast Paleis Het Loo, is van oorsprong de herberg van het paleis. Het was enige tijd eigendom van Koningin Wilhelmina, voordat het ontwikkeld werd tot hotel. Tegenwoordig bevat het hotel 94 hotelkamers, het populaire Kingstreet Restaurant en conferentieruimtes. Daarnaast verzorgt het hotel nog regelmatig catering voor het Paleis.

Met de verlenging van het predicaat ontvangt De Keizerskroon ook een nieuw schild voor de gevel van het hotel. Oud-eigenaar van De Keizerskroon, Hans van Eenennaam, zal deze in bijzijn van de medewerkers onthullen.