vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Het Kroonpad viert 25-jarig bestaan met feestweek en reünie

Foto: Facebook de onderwijsspecialisten

Voor wie in de week van 15 september het schoolplein van Het Kroonpad op loopt, staat er een feestelijk en kleurrijk tafereel te wachten. Het Kroonpad bestaat 25 jaar! In 1998 opende Het Kroonpad (vroeger Mariëndael Apeldoorn) haar deuren met twee klassen, zes personeelsleden en vier therapeuten in twee lokalen van Het Gilde in de Apeldoornse wijk De Maten.

Inmiddels is de school uitgegroeid tot een school met 123 leerlingen, 13 groepen en ruim 60 medewerkers. Het Kroonpad viert deze mooie mijlpaal met alle leerlingen en medewerkers met een feestweek en op 23 september organiseert de school een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-medewerkers.

Feestweek
Van 15 tot 22 september vindt er ter ere van het 25-jarig jubileum een kleurrijke feestweek plaats op school. Iedere dag komen de leerlingen en medewerkers in een bepaalde kleur kleding naar school voor leuke creatieve, muzikale, sportieve, culinaire en speelse activiteiten.

Directeur Ellen Oostenrijk vertelt: “Ik kijk er naar uit om (oud)-leerlingen en (oud)-medewerkers te ontmoeten en de mooie verhalen te horen die deze school rijk is.”

Reünie met oud-leerlingen en oud-medewerkers
Voor oud-leerlingen en oud-medewerkers van Mariëndael Apeldoorn en Het Kroonpad organiseert de school op 23 september een reünie. De reünie belooft een ontmoetingsplaats te worden voor diegenen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Mariëndael Apeldoorn/Het Kroonpad.