vrijdag, april 19Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Het Boschbad opent op 29 maart vervroegd zijn deuren

Foto: Mediabank Apeldoorn Marketing

In navolging op het buitenbad van Aquacentrum Malkander opent ook het Boschbad vervoegd zijn deuren. Vanaf maandag 29 maart zijn onze bezoekers weer welkom om te komen zwemmen in het wedstrijdbad. Vanaf maandag 26 april hopen we hele Boschbad weer te openen.

Om dit in goede banen te leiden is online reserveren noodzakelijk. Bezoekers reserveren voor een tijdsblok van 1 uur. Er zijn maximaal 60 zwemmers per tijdsblok. Inkomende en uitgaande bezoekers worden goed gescheiden en het terrein is niet geopend voor recreatie. De horeca is alleen geopend voor afhalen. Natuurlijk worden alle geldende richtlijnen in acht genomen zodat onze bezoekers veilig en verantwoord kunnen komen zwemmen. Meer informatie of reserveren? Ga naar www.boschbad.nl.

De abonnementenverkoop van het Boschbad is van start gegaan
Natuurlijk hopen we dat we een zonnige zomer tegemoet gaan waarbij er veel gezwommen kan worden. De online voorverkoop van abonnementen voor het Boschbad is van start gegaan, tot 1 mei is het mogelijk om extra voordelig een abonnement voor het Boschbad aan te schaffen voor € 39,-. Bezoekers kunnen met een abonnement de hele zomer onbeperkt gebruik maken van het mooiste buitenbad van Nederland. Vanzelfsprekend ook hier met inachtneming van alle op dat moment geldende richtlijnen. Meer informatie of een abonnement kopen? Ga naar www.boschbad.nl.