woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Heavy metalband Primal Fear voor exclusieve NL show naar Apeldoorn

Foto: Gigant

De Duitse heavymetal band Primal Fear komt op zaterdag 13 oktober met hun ‘Apocalypse over Europe Tour’ voor een exclusieve show in Nederland naar Gigant in Apeldoorn! Dit doen ze samen met de Amerikaanse heavy metalband RIOT V en Existance uit Frankrijk. De deuren openen op 13 oktober om 19:00 en het concert start om 19:45. Tickets kosten €22,00 en zijn te koop bij de kassa van Gigant en via www.gigant.nl.

Primal Fear

In augustus 2018 kwam Primal Fear met nieuwe plaat Apocalypse en met dat album op zak gaat de band in het najaar op tour door Europa. Gelukkig wordt Nederland niet overgeslagen en komt de band op 13 oktober naar Gigant! Primal Fear werd in 1997 opgericht en mag zich, ruim 20 jaar later, nog steeds één van Europa’s beste metalbands noemen.

RIOT V
Het verhaal van RIOT V begon ruim 40 jaar geleden in Brooklyn, New York. Onder de naam RIOT schreef de band metalgeschiedenis als pioniers van de Amerikaanse power metal. Na het overlijden van frontman Mark Reale in 2012 besloot de band om, samen met nieuwe zanger Todd Michael Hall, verder te gaan als RIOT V. In april 2018 kwam de band met de nieuwe plaat Armor of Light!

Existance
Het Franse Existance ontstond in 2008 met de wens van zanger en gitarist Julian Izard om het gevoel van heavy metal uit de jaren ’80 levend te houden. De band bracht tot op heden twee succesvolle studioalbums uit en is bijna non stop aan het touren om hun muziek aan heel Europa te laten horen. Nu is de beurt aan Nederland!