maandag, januari 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Gratis energiebesparende producten met de cadeaubon voor huurders

Foto: Gemeente Apeldoorn

Besparen op uw energierekening kan al met kleine stapjes. Bijvoorbeeld door iets te doen aan tocht in huis. Wilt u ook besparen, maar weet u niet waar te beginnen? Gemeente Apeldoorn helpt huurders op weg met een cadeaubon voor gratis producten ter waarde van EUR 50,-.

Gratis producten in bouwmarkt of webshop
Woont u in een huurwoning? En heeft u nog geen gebruik gemaakt van de gratis materialen van de energieconciërge in uw buurt? Dan krijgt u vanaf deze week een cadeaubon voor gratis energiebesparende producten. Hiermee kunt u in de winkel of webshop bijvoorbeeld tochtstrips, ledlampen of radiatorfolie aanschaffen.

Uw cadeaubon inwisselen
De cadeaubon wordt bij u thuisbezorgd. Houd uw brievenbus de komende weken daarom goed in de gaten. En ga snel naar de bouwmarkt of webshop om uw gratis producten aan te schaffen. Wilt u weten hoe het inwisselen van de cadeaubon werkt? En bij welke winkels u terecht kunt? Kijk dan op de website van het regionaal energieloket.

Meer energiebesparende acties in Apeldoorn
Energie besparen in huis scheelt geld en is comfortabel! Daarom organiseert de gemeente Apeldoorn dit jaar veel activiteiten om inwoners daarbij te helpen. Deze cadeaubonactie is daar één van. Wilt u weten welke acties er nog meer zijn? Kijk dan op de website van Energiek Apeldoorn.