zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

FOTOGRAFIE DOOR LIANNE genomineerd voor Bruidsfoto Award 2020

Foto: FOTOGRAFIE DOOR LIANNE

Op 13 januari 2020 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2020. Lianne van der Kwast uit Apeldoorn is genomineerd in de categorie “Bruid”. Uit een aantal van ruim 1.250 inzendingen koos de vakjury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2020.

De BFA wordt dit jaar voor de 16e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

Een grote eer en hard werken
“Voor mij is deze nominatie al een prijs op zich. Het fotograferen van bruiloften is iets wat ik met heel mijn hart doe en dat mijn foto nu genomineerd is voelt als een bevestiging voor al m’n harde werk en inzet. Bruidsfotografie wordt namelijk vaak onderschat, terwijl het zo waardevol is. Wat mijn werk zo mooi maakt? Die ene blik van de bruidegom naar zijn bruid, een kindje dat stiekem al van de taart snoept, de traan van oma – allemaal foto’s die voor altijd worden gekoesterd en ik mag dat vastleggen”, aldus Lianne.

Ambitieuze talenten en hardcore professionals
“Het lijkt wel of dit jaar de aanwas van ambitieuze talenten die voor het eerst inzenden groter is dan bij eerdere edities van de BFA. Zij sturen hun meest recente werk in en blijken blij verrast met hun eerste nominatie. Deze talenten wedijveren nu met hun nominaties om de Awards. Hun foto’s nemen het op tegen de genomineerde foto’s van toegewijde professionals die veelal honderden bruidsreportages hebben gefotografeerd in binnen- en buitenland. Ondanks de grote verschillen in ervaring zijn alle genomineerden gewaagd aan elkaar”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, de organisator van de BFA.

Publieksprijzen & Overall Winnaar
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2020 is de race nu echt van start gegaan. Tot 1 mei 2020 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Op 11 mei 2020 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2020.