maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Drie gratis workshops bij 100 Talentvolle Vrouwen

Foto: 100 Talentvolle Vrouwen

Maandag 7 januari start bij 100 Talentvolle Vrouwen het nieuwe jaar. De workshops van deze avond zijn gericht op de plannen voor het komende jaar, het starten met LinkedIn en het maken van een pakkende profieltekst voor cv en LinkedIn. Deelnemers schrijven zich in voor één van de thema’s.

De avond vindt plaats bij Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsa lNoord), 7317 AK Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Meer info en aanmelding: https://bit.ly/2r2QxvF.Of zoek op www.eventbrite.nl naar activiteiten in Apeldoorn.

Vrouwen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan of willen nadenken over de toekomst, kunnen elke eerste maandag van de maand deelnemen aan workshops. Weten wat je kunt, watvoor soort werk je wilten daarmee naar buiten treden, is de ‘drietrapsraket’ voor thema’s die aan de orde komen. Ook zijn er workshops voor ondernemende vrouwen.

‘Daar sta ik!’
In deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met hun eigen plan voor 2019. Daarbij horen vragen als: Waar wil je staan aanhet einde van het jaar? Welke stappen heb je dan -terugkijkend -gezet gedurende het jaar?Aan het einde van de workshop neemt ieder haar routekaart voor 2019 mee naar huis. De workshop wordt verzorgd door Anne-Marie Oostermeijer.

‘Starten met LinkedIn’
Wie nog twijfelt over nut en noodzaak van LinkedIn, moet vooral deelnemer worden. Marjan Geschiere neemt de vrouwen mee langs alle ‘mitsen’ en ‘maren’ zodat ieder een afgewogen keuze kan maken. Wie na afloop onmiddellijk aan de slag gaat met het maken vaneen LinkedIn-profiel, kan aan de slag met de 10 belangrijkste stappen en verwijzingen naar andere handige informatie.

‘Een pakkend profiel’
In niet meer dan 6 seconden beslissen een P&O-functionaris en recruiter of jouw curriculum vitae (cv) interessant genoeg is om op de goede stapel sollicitatiebrieven te belanden. Ook op je LinkedIn-profiel kan een pakkende Samenvatting verschil maken.Alle reden om in je persoonlijk profiel in een paar zinnen iets te zeggen dat jou kenmerkt. Daarover gaat deze workshop, die wordt verzorgd door Anja Straathof.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl.