donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Deciliters Warehouse naar Zwitsalterrein

Foto: Pixabay

Op zaterdag 13 april staat het in Apeldoorn in het teken van techno en house tijdens festival Deciliters Warehouse! In samenwerking met GIGANT wordt een feest georganiseerd voor iedereen die het daglicht weg wil dansen op de beste tracks. Het festival start om 15:00 en duurt tot 01:00. In de voorverkoop kosten tickets €17,50, aan de deur betaal je €22,50. Tickets zijn te koop via www.gigant.nl.

Na een lange tijd van dromen en plannen gaan techno-organisatie Deciliters en GIGANT samen naar de Zwitsal aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. Na bijna zeven jaar feesten te hebben gegeven in de popzaal van GIGANT is Deciliters uit zijn jasje gescheurd. Daarom is het nu tijd voor een groots festival op een gruwelijke locatie! Hoe mooi is het om samen met alle vrienden van toen, nu en morgen het daglicht weg te dansen in de industriële loodsen op het Zwitsalterrein?!

Op het programma staan Phreaks of Visions (live), Prunk, Chris Stussy, Daniel Williamsen, Sgt. Friendly, Polar, Max van Ernst, Felix Valentijn, Ovis en Dusty Gloves.