donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

De karavaan der krankzinningheid van ASHTONIA is vertrokken!

Foto: Susanne Oudejans

Eindhoven, Apeldoorn en Zeist waren maandag 4 februari het toneel van een wel heel bijzonder bezoek. De voltallige ASHTONIA-familie maakte een luidruchtige rondgang langs de locaties waar zij komende mei t/m juli neerstrijken met hun show Ashtonia.

Op geheel Ashtoniaanse wijze inspecteerden de Ashton Brothers, de gastartiesten, de nieuwe band en alle andere vreemde figuren die ASHTONIA bevolken de unieke evenementlocaties. Hiermee gaven zij het startsein voor de landelijke tour vol acrobatiek, magie, oogstrelende onzin en heerlijk eten.

Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn.

Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien. Daarom ruilden Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen -zelfs die van de zwaartekracht- en enkel de lach regeert. Na twee succesvolle edities (met meer dan 60.000 bezoekers), trekken ze in 2019 met hun krankzinnige karavaan door het land om neer te strijken in het Klokgebouw in Eindhoven, het Zwitsal Terrein in Apeldoorn, en tot slot de achtertuin van Slot Zeist.

Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. ASHTONIA is een ongekend avondvullend spektakel van ongeveer 5 uur vertier, waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, er wordt een smakelijk bordje voor iedereen gereserveerd. Tot in ASHTONIA!

Apeldoorn – Zwitsal Terrein
vrijdag 24 mei t/m zondag 16 juni 2019

Kaarten zijn te koop vanaf € 47,50 via www.ashtonia.nl