zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

De He Yong Gan Sportschool doet mee aan de Wu Wei Cup 2021

Foto: Shaolin sportschool

Shaolin Kungfu ‘He Yong Gan’ martial arts neemt dit jaar augustus deel aan de Wu Wei Cup.2021. De school zal strijden binnen het onderdeel Tai Chi vorm in zowel de ongewapende als gewapende categorie.

Na de Corona tijd waar er bijna niks mocht en kon gaat langzaam aan het meeste weer door. Zo ook de  Tai Chi Chuan competitie de Wu Wei Cup 2021 in Hamburg. Dit toernooi voor de Chinese vechtkunsten wordt georganiseerd door bekens Tai Chi docent Jan Leminsky.  Binnen sportschool He Yong Gan heeft de deelname selectie plaatsgevonden en daarmee is het uiteindelijke team van Apeldoorners samengesteld.

Geselecteerd zijn; Theresia Pang, Frederik Jan Jüngen, Jean Luc Grandjean, Wim.Rensen en Wesley Broekhuis. Het He Yong Gan Apeldoorn team zal deelnemen in verschillende categorieën waaronder: gewapende en ongewapende stijlen. De school deed in 2018 ook al eens mee en was toen succesvol met Laura Bonthuis en Ferry van der Toorn. De school hoopt ook dit jaar op goede resultaten en is op dit moment serieus aan het voorbereiden met de deelnemers.

Vele Tai Chi stijlen zullen de revu passeren en de focus zal liggen op rust, lichaam, geest en vloeiend doorbewegen. Heeft u ook in interesse in Shaolin Kungfu, Tai ChI, Vechtsport en zelfverdediging kijk dan op: www.shaolin-vechtsport.nl of bel / app naar: 06-25136920.