vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Cultuur bij je buur 2022: de 9e editie

Foto: Cultuur bij je buur 2019 door Ernst van Rossum

In het weekend van 23 en 24 april vindt de 9e editie van Cultuur bij je buur plaats in Apeldoorn. Dit jaarlijkse evenement, waarbij talloze acts en artiesten gratis optreden in huiskamers, tuinen en wijkcentra, zal zich deze keer waarschijnlijk vooral afspelen in de buitenlucht om artiesten en publiek veilig te laten genieten van de optredens en voorstellingen.

De werving van artiesten is onlangs van start gegaan en de eerste acts zijn al te vinden op de website van Cultuur bij je buur.

Aanmelden
Artiesten kunnen zich op de website inschrijven tot 1 april. De belangrijkste voorwaarden zijn dat artiesten een link hebben met Apeldoorn, minstens een optreden van een half uur kunnen houden en laten zien of horen wat ze doen. Vanaf 1 februari kunnen de artiesten geboekt worden door inwoners van Apeldoorn om bij hen 3x een half uur te komen spelen. Samen maken ze verdere afspraken over het optreden en het werven van bezoekers.

Aanmelden kan op www.cultuurbijjebuur.nl/ik-ben-artiest

Voor iedereen
“Cultuur bij je buur is bij uitstek een gelegenheid voor beginnende creatievelingen om zich solo of samen met anderen te laten zien aan publiek. Je kunt er laagdrempelig en op kleine schaal je eerste stappen zetten op het podium (vloerkleed of tuinvlonder). Nog vóór dat je jezelf als artiest beschouwt. Met pop-, jazz-, klassieke of rockmuziek, schilderijen, koren, gedichten, theater, zang, noem het maar op. Alles kan.” Aldus Mari van Helvoort van GIGANT. Dus artiesten: meld je aan en doe mee! Voor meer informatie kijk je op www.cultuurbijjebuur.nl