donderdag, mei 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Creatieve en inspirerende boetseer workshop

Foto: Barb’s Beeldentuin

Deze creatieve boetseer workshop is geschikt voor beginners en voor mensen met meer ervaring, en voor alle leeftijden. Ervaring is niet nodig om je eigen unieke beeldje te maken. Uw docente is Apeldoornse beeldhouwster Barbara Pijnappel, met meer als 30 jaar ervaring in het maken van beelden en het werken met klei, was, steen en brons. De locatie is Barb’s Beeldentuin-Atelier bij Apeldoorn.

Op zaterdagmiddag 23 november a.s. is kunt u boetseren met speciale zelf hardende Plusklei van

13 – 16.30 uur. U kunt zich alleen of met meer mensen opgeven voor deze middag, het is een open inschrijving. Met een groep van 5 pers. of meer is het mogelijk in overleg een eigen datum/locatie in te plannen.

Tijdens de workshop boetseren kunt figuratief of abstract bezig, intuïtief of een ontwerp maken wat u van tevoren bedacht heeft. Barbara helpt u vormen en structuren in de klei maken. Verschillende benaderingen zijn mogelijk.

Lukt het niet om zelf iets te bedenken, dan kan tijdens de workshop iets aangereikt worden. Ze laat voorbeelden zien en doet voor hoe je met het materiaal en hulp gereedschap omgaat.

Plusklei is een speciale zelf hardende klei die niet gebakken hoeft te worden in een (klei)oven. Een gemaakt beeldje hoeft, als het klaar is, alleen maar op een rustige plek te staan om te drogen. Na enige tijd is het voldoende uitgehard om dan beschilderd te kunnen worden.

Een middag een workshop volgen kost € 40,- p.p. (incl. btw, koffie/thee + een koek) De prijs is excl. de Plusklei.

Het lukt vrijwel iedereen in een middag een beeldje te maken. Veel mensen werden al enthousiast en gingen met hun zelfgemaakte beeldje naar huis.
Meer info is op https://www.barbsgallery.com te vinden