dinsdag, april 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Centrummanagement organiseert ludieke actie en betaalt parkeerkosten van bezoeker binnenstad

Foto: Beeldbank Apeldoorn marketing

Op zondag 15 december organiseerde Vereniging Centrummanagement Apeldoorn een ludieke actie waarbij de parkeerkosten van de bezoeker van de binnenstad als verrassing na afloop werden betaald.

Gasten van- en ondernemers in het centrum van Apeldoorn ervaren de tarieven van de parkeergarages vaak als teleurstellend. De ondernemers, vertegenwoordigd door deze vereniging, vernemen dit ongenoegen regelmatig. En dat terwijl alle gasten juist van harte welkom zijn in de binnenstad. Na veel inspanning is gebleken dat Centrummanagement geen directe invloed heeft op de hoogte van de parkeerkosten in de diverse parkeergarages in de stad.

Warm welkom
Daarom besloot Centrummanagement op ludieke wijze een statement te maken tegen de kosten van het parkeren in de parkeergarages. Afgelopen zondag betaalde een promotieteam onder leiding van een heuse lakei onder feestelijke omstandigheden de kosten van de bezoekers die hun auto hadden geparkeerd onder het Marktplein. Wij doen het zelf en anders! Inkopen voor de feestdagen doe je natuurlijk in de binnenstad. Er is niks mooiers dan op deze manier onze gasten te verrassen en te bedanken voor hun bezoek. De actie is niet eenmalig: het komende weekend worden er nog meer gasten verrast.”, aldus centrummanager Hella Soethof.