zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Asselsestraat en Leienplein in Europese sferen op zaterdag 14 september met als thema ‘European Summerfair’

Foto: By Maureen

Op zaterdag 14 september 2024 van 10:00 tot 18:00 uur worden de Asselsestraat en het Leienplein omgetoverd tot de European Summerfair, een bruisende markt met een gevarieerd aanbod van entertainment, food trucks, kinderactiviteiten en optredens van diverse verenigingen uit Apeldoorn, allemaal met een Europese twist.

Dit evenement viert de diversiteit en cultuur van Europa en biedt een unieke gelegenheid om van verschillende Europese tradities te genieten.

Oproep aan Apeldoornse ondernemers, stichtingen en verenigingen
De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste ondernemers, stichtingen en verenigingen die willen bijdragen aan dit unieke evenement. Heb of ken je activiteiten, dans, zang of ander entertainment met een link naar een Europees land? Laat het dan weten! Het doel is om alle Europese landen te vertegenwoordigen tijdens dit event, en jouw bijdrage is daarbij van harte welkom.

Aanmelden
Mis deze kans niet om deel uit te maken van een evenement dat de diversiteit en cultuur van Europa viert. Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je contact opnemen met de organisatie via by Maureen: karin@bymaureen.nl.

Kom en beleef de Europese sfeer midden in Apeldoorn en geniet van een dag vol cultuur, plezier en verbinding. We zien je graag op de European Summerfair!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.