maandag, december 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Ashton Brothers spelen dit jaar laatste editie van ASHTONIA

Photo: Floris Heuer

Vanaf 3 mei richten de Ashton Brothers voor de derde keer hun sprookjesland ASHTONIA op. Voorlopig voor de laatste keer.  “ASHTONIA is van groot, naar groter, naar groots gegaan. Het was een jongensdroom die uitkwam en het is een heerlijke avond uit gebleken. Nu is het weer tijd voor nieuwe avonturen”, aldus de Ashton Brothers. 

In 2017 en 2018 verrees het zomerse circusfestival wekenlang in de achtertuin van Slot Zeist. Meer dan 60.000 mensen dompelden zich onder in de vreemde, vrolijke wereld van de Ashton Brothers, die vorig jaar een compleet nieuwe show voor ASHTONIA maakten. Deze show wordt dit jaar op maar liefst drie bijzondere locaties gespeeld: Het Klokgebouw in Eindhoven, het Zwitsal Terrein in Apeldoorn en wederom op Slot Zeist.

Daarna gaan de Ashton Brothers voor onbepaalde tijd met reces.

“Het persoonlijke karakter van ASHTONIA en het feit dat we alles zelf doen met onze kleine gemotiveerde crew, maakt dat het organiseren van zo’n groot evenement een behoorlijke wissel trekt op ons gestel en organisatie. Dat is het meer dan waard, maar het betekent ook dat we af en toe even pas op de plaats moeten maken. Daarnaast willen we de exclusiviteit van dit prachtige evenement behouden.

Van deze laatste editie zullen we een enorm feest maken! Voor ons publiek en voor onszelf. Daarna gaan we in de luwte op zoek naar nieuwe dromen.”

ASHTONIA start vrijdag 3 mei in Eindhoven en reist vervolgens via Apeldoorn naar Slot Zeist waar het festival zondag 14 juli met een feestelijke knal zijn voorlopige einde beleeft!

Ashtonia 2019
Eindhoven – Klokgebouw gelegen aan Strijp S
vrijdag 3 t/m zondag 19 mei

Apeldoorn – Zwitsal Terrein
vrijdag 24 mei t/m zondag 16 juni

Zeist – Slot Zeist
vrijdag 21 juni t/m zondag 14 juli

Kaarten zijn te koop vanaf € 47,50 (incl maaltijd en drankje) via www.ashtonia.nl