woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apeldoornse helden gezocht

Foto: de Kap

Op de Dag van de Mantelzorg, 10 november, gaat de campagne Apeldoornse Helden van start. Gedurende de gehele maand november bestel je gratis de Apeldoornse Heldenkoek op www.apeldoornsehelden.nl. Verras hiermee een mantelzorger in jouw omgeving en troon zo jouw waardering voor hun onmisbare inzet. 

Mantelzorg, dat is andere koek
In Apeldoorn zijn zo’n 40.000 mantelzorgers actief, wat neerkomt op ongeveer 1 op de 4 personen.

Mantelzorg is geen keuze, maar een verantwoordelijkheid die soms plotseling op je pad komt. Je draagt zorg voor een dierbare zoals je kind, partner of ouder, die te maken heeft met een ziekte of een beperking. Dit heeft aanzienlijke impact op je eigen leven.

Trakteer jouw held
De traktatie is de Apeldoornse Heldenkoek, met een twist van sterrenchef Jonnie Boer. Bij de koek ontvang je ook een mooie kaart waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven. Samen vormen ze een bijzonder gebaar om jouw waardering te tonen aan een mantelzorger. De kruidige koek smaakt bovendien heerlijk bij een kopje koffie of thee, dus reden genoeg voor een bezoekje aan jouw Apeldoornse held.

Bestellen
Bestellen doe je gratis en gemakkelijk op www.apeldoornsehelden.nl. Fietskoeriers Apeldoorn zorgt ervoor dat het brievenbuspakje binnen enkele dagen wordt bezorgd.

Apeldoornse Helden is een initiatief van De Kap, mede mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn. Daarnaast zijn Stimenz, Zorggroep Apeldoorn, Klein Geluk en MEE Apeldoorn betrokken bij deze hartverwarmende campagne.

Let op, de actie is speciaal voor mantelzorgers in de gemeente Apeldoorn, zolang de voorraad strekt!