zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apeldoorn kan voordelig kennis maken met Eeterij De Lierderhoeve

Foto: Pascal Goudkuil

Geïnspireerd door de AH-actie, maar zonder het sparen van zegeltjes, geeft Eeterij De Lierderhoeve te Beekbergen via een aantal Apeldoornse ondernemers vouchers weg voor een gratis tweede 3-gangenmenu.

Eeterij De Lierderhoeve werkt hiervoor samen met o.a. Pronto Wonen / De Groot Wonen, Bloemsierkunst Wim van Munster,  Autohopper Autoverhuur Van As, Carwash Kleiboer, Tot Drukwerk, EAC consumentenorganisatie voor automobilisten én Kroese Wijnkoperij uit Epe. En daarnaast met Oxener Schoenen en Monkey Town met een voucher voor een gratis Oki Doki kindermenu bij één 3-gangenmenu. Het in omloop brengen van de vouchers vindt plaats tussen nu en december, terwijl de vouchers kunnen worden ingeleverd tot en met 31 maart 2019.

Eeterij De Lierderhoeve is al jaren een gerenommeerd restaurant, meer bekend in Beekbergen, Brummen, Loenen en omgeving. Maar met haar gastvrijheid en heerlijk eten is zij Apeldoorn aan het veroveren. De Lierderhoeve is onderdeel van, en is te vinden bij de ingang van Vakantiepark Het Lierderholt aan de Spoekweg 49 te Beekbergen.

Het Lierderholt en De Lierderhoeve zijn familiebedrijven van de familie Willemsen en dateert uit 1951. Inmiddels staat het onder leiding van de 4e generatie Willemsen. Eeterij De Lierderhoeve is bij uitstek geschikt voor gezinnen, een mooi startpunt voor wandelingen en een smakelijke halte tijdens een fietstocht.

Parkeerruimte is er voldoende en gratis.