woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apeldoorn in discussie met klimaatbezorgde Marleen van der Meulen

Foto: D66 Apeldoorn

D66 Apeldoorn organiseert vrijdagavond 12 maart vanaf 20.00 uur een digitale discussie bijeenkomst met D66 adspirant tweede kamerlid Marleen van der Meulen. In de bijeenkomst geeft ze haar visie op de vraag: Hoe herstellen we de biodiversiteit en stóppen we de klimaatverandering?

Iedere geïnteresseerde Aperdoorner is van harte welkom om mee te discussiëren tijdens  deze gratis ZOOM meeting. Deelname is gratis. U kunt zich tot vrijdagmiddag 12 maart 17.00 uur aanmelden door een mail te sturen naar discussie@d66apeldoorn.nl.  U krijgt dan de benodigde zoomlink toegestuurd.

Marleen van der Meulen wil graag duidelijke en concrete stappen zetten om de omslag te maken naar kringlooplandbouw, de voedseltransitie, versterking van de biodiversiteit en de energietransitie. Ze aarzelt niet om deze onderwerpen waar mogelijk te agenderen.  Als lid van het  landelijke Duurzaamheidsoverleg Politieke Partijen heeft ze onder andere veel invloed gehad op de aandacht voor deze onderwerpen in het verkiezingsprogramma van D66 én andere partijen. In haar woonplaats Lochem heeft ze als initiator en voorzitter van een werkgroep lokale politici ervoor gezorgd dat Lochem binnen de Cleantech Regio nu de leidende gemeente is op het gebied van landbouw. De rode draad in haar inzet is dan ook samenwerken. “Samen kom je verder,” aldus Marleen van der Meulen.