maandag, mei 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apeldoorn in de ban van grote Paas Egg-Hunt

Foto: Sportplein Apeldoorn

Het is tijd om je paasmandje tevoorschijn te halen, want Sportplein Apeldoorn organiseert op maandag 1 april (tweede paasdag) een speurtocht door heel Apeldoorn. Maar deze keer zijn het geen gewone paaseieren; het zijn grote gouden eieren vol met prijzen!

Sportplein heeft als doel om inwoners van de gemeente Apeldoorn (meer) in beweging te krijgen, en daarom dagen we Apeldoorners uit om mee te doen met een speciale Egg-Hunt. De vinders van de 10 gouden paaseieren staan geweldige prijzen te wachten, variërend van exclusieve wedstrijdtickets voor de business lounge van Go Ahead Eagles tot aan cadeaubonnen en leuke dagjes weg.

In samenwerking met diverse lokale bedrijven, zoals Mr. Murk, Open Air Apeldoorn, SportService Apeldoorn, Malkander, Apenheul, Speelboerderij Malkenschoten en Decathlon, heeft Sportplein Apeldoorn deze actie opgezet om Pasen dit jaar extra bijzonder te maken. De paaseieren, met een formaat vergelijkbaar met dat van een handbal, zullen tijdens tweede paasdag op allerlei locaties in de stad worden verstopt. Iedereen mag meedoen en het wordt een super gave uitdaging om de verstopte eieren te ontdekken en daarmee kans te maken op fantastische prijzen.

Op de dag van de speurtocht zal Sportplein Apeldoorn verschillende hints delen op Instagram en Facebook. Daarnaast is op de website een overzicht van alle hints te vinden en worden in de app notificaties verstuurd met updates over de eieren. Dus zorg ervoor dat je de sociale media kanalen in de gaten houdt, je de notificaties aan hebt staan en de website regelmatig checkt. Wees klaar om de stad te doorkruisen op zoek naar deze kostbare schatten.

Een ei gevonden? Mocht het je lukken om een van de gouden paaseieren als eerste te vinden, dan is het moment aangebroken om je smartphone tevoorschijn te halen. Scan de QR-code in het ei om te ontdekken welke geweldige prijs op jou wacht en volg de instructies om je prijs te claimen. Per persoon mag er één ei geclaimd worden.

Markeer maandag 1 april (nee, dit is geen grap!) in je agenda en ga samen met je vrienden of familieleden op pad! Download de app en houd deze speciale Egg-Hunt webpagina in de gaten zodat je geen enkele hint mist!