woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Albumpresentatie Wouter Hamel in Mansion24

Foto: Mansion24

Nederland jazz- en popartiest Wouter Hamel brengt op zondag 27 november om 17:00 uur  enkele nummers ten gehore van zijn nieuwe album ‘Little Torch’ in het café van Mansion24 op het Leienplein. De toegang is gratis.

Over Wouter Hamel
Wouter Hamel is terug met een nieuw album. ‘Little Torch’ is een samenwerking met zangeres/producer Lilian Hak. Het resultaat is een eigenwijze nieuwe richting, waarin jazzy, filmisch klinkende pop en jazz gestalte krijgen binnen Hak’s vooruitstrevende, elektronische producties. Een verkenning in het spanningsveld tussen het oude en moderne: liedjes die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag. Litte Torch is met één been in het snelle grote stadleven en met het andere op een tropisch strand, met je enkels in de branding.

Mansion24 presents Plato Live
Onder de noemer Plato Live in Mansion24 vinden maandelijks diverse album- en boekpresentaties plaats. Mansion24 is een winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Menswear, accessories, hair, music en café worden onder één dak gepresenteerd waarbij service, smaak en vakmanschap hoog in de vaandel staan. De winkel is dagelijks geopend tot 20:00 uur.