zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

1ste Open Atelier Route in Hoenderloo op zondag 14 mei 2023

foto: Museum De Kleine Arcke

Woensdag 3 mei 2023: Museum De Kleine Arcke organiseert samen met de Kunstkring Hoenderloo op 14 mei 2023, Moederdag, de allereerste Open Atelier Route langs de ateliers van 8 kunstenaars en ambachtslieden in Hoenderloo. De Open Atelier Route Hoenderloo biedt een scala aan diverse specialiteiten zoals beeldende kunst, keramiek, taxidermie, muziek, glaswerk en quilten. Echt de moeite waard. De kunstenaars zijn allen lid van de recentelijk opgerichte Kunstkring Hoenderloo en zullen in de toekomst vaker te zien zijn.

Tussen 11.00 en 16.00 uur openen de deelnemende kunstenaars hun ateliers voor alle belangstellenden. Zij leggen uit wat hen beweegt en laten graag hun werk zien. Ook is er een mogelijkheid hier en daar zelf even aan de slag te gaan. Een gezellig en inspirerend uitje voor jong en oud!

De start van de route is bij het Museum De Kleine Arcke, aan de Heldringweg 17 in Hoenderloo, waar de routekaart aan iedereen wordt uitgedeeld. Parkeergelegenheid is er voldoende. De route van 5 km kan zowel wandelend als per fiets worden afgelegd. Wij hopen veel mensen te kunnen verwelkomen, dus graag tot ziens op 14 mei!

De deelnemende kunstenaars zijn:

Leida van der Brink-Honders Taxidermy
Klary Docter-Eldering Schilderkunst
Liesbeth Hop Beeldende kunst www.hopart.nl
Marianne Klutman-Kaptein Patchwork en quilten
Odilia Modderkolk Beschilderen van keramiek www.creadiel.nl
Ria Rossen Glaskunst www.atelier-glasnost.nl
Magdalena Sasburg Beeldhouwen en keramiek Insta: magdalena.malecka2
Hetty Spitman Schilderkunst www.hettyspitman.exto.nl