zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kinderopvang Snoopy 35 jaar!

Foto: kinderopvang Snoopy

Op 13 augustus 2019 bestaat Kinderopvang Snoopy alweer 35 jaar! Gestart in 1984 met Kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar en in 2001 is Bso Woodstock daarbij gekomen voor kinderen van 4-12 jaar.

En dit moet natuurlijk gevierd worden!

Het feest vindt plaats op zaterdag 15 juni a.s. van 10.00 tot 16.00 uur. Het festival & de beurs is voor iedereen gratis toegankelijk. Heeft u kinderen in de leeftijdsgroep van 0 en 12 jaar? Dan is deze dag echt iets om naar uit te kijken!! Wat dacht u bijvoorbeeld van shoppen voor kinderkleding, een workshop babymassage of peuter/kleuter yoga bijwonen, een portret foto laten maken of een bellypainting, een leuke tas kopen, kinderboeken of woonaccessoires aanschaffen, een kraamcadeautje uitzoeken en advies inwinnen over basisonderwijs, zwemles of de opvoeding. De kinderen kunnen zich vermaken in de tuinen, op het springkussen en zich laten schminken. Op onze facebookpagina Kinderopvang Snoopy – Woodstock Bso  kunt u zien welke kinderactiviteiten, workshops en stands er allemaal nog meer zijn!

Door de jaren heen is Kinderopvang Snoopy een begrip geworden in Apeldoorn. Uit heel Apeldoorn weten ouders ons dagverblijf te vinden.

Door de vele jaren heen is er enorm veel expertise opgebouwd, waardoor Snoopy zich nog steeds weet te onderscheiden. U leest hier meer over op onze website www.kinderopvang-snoopy.nl

In 1984 is het kinderdagverblijf opgericht door Marion Duisterhof.

De oprichting moest met 2500,- gulden (!) en was daarom zeer primitief, n.l. met een oliekachel, een butagasfles voor de fluitketel (warm water) en oude 2e hands bedjes. Een hele andere tijd.

Uiteraard is Snoopy/Woodstock meegegaan met de tijd en is het door de jaren heen een begrip geworden in Apeldoorn. Een plek voor kinderen waar ze zich thuis kunnen voelen, in een gezellige huislijke omgeving/inrichting op een prachtige locatie!

Alles wordt er gedaan om het voor de kinderen zo fijn mogelijk te maken. “Als ouders en kinderen een kijkje komen nemen, voelen zij zich direct thuis”, aldus Marion Duisterhof, die in 1984 het dagverblijf oprichtte. “De kwaliteit van de opvang staat bij al onze gespecialiseerde medewerkers elke dag weer centraal en dat maakt ons werk na al die jaren nog steeds zo fijn!”

Op 15 juni a.s. van 10:00-16:00 uur bent u van harte welkom aan de Tesselschadelaan 2 in Apeldoorn.