zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Zorggroep Apeldoorn en Klimmendaal tekenen voor intensieve samenwerking

Foto: dr. ir. M. Kuit, raad van bestuur Klimmendaal en mevr. mr. A. Bouwmeester, raad van bestuur stichting Zorggroep Apeldoorn en omstreken.

Zorggroep Apeldoorn en omstreken en  Klimmendaal Revalidatiespecialisten willen graag intensief samenwerken op het gebied van revalidatie voor volwassenen in de regio Apeldoorn. Afgelopen vrijdag tekenden zij daarvoor een intentieverklaring.

In deze intentieverklaring geven Zorggroep Apeldoorn en omstreken en Klimmendaal aan dat een  intensieve samenwerking voordelen heeft. Beide organisaties bieden (klinische) revalidatiezorg. Samenwerking zorgt voor een breder aanbod, en stelt behandelaren in staat hun kennis op het gebied van geriatrische revalidatiezorg en van de medisch specialistische revalidatie te bundelen. Dit komt de revalidatie van cliënten ten goede. Met het tekenen van de intentieverklaring start een route van kennismaken en uitwisseling, waarbij ook mogelijkheden op het gebied van huisvesting  zullen worden verkend.

Over Zorggroep Apeldoorn en omstreken
Zorggroep Apeldoorn en omstreken biedt deskundige zorg en behandeling. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten; bij ons vindt u de zorg die u nodig heeft. Dat doen wij met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze. Bij u thuis, in de buurt en, als dat niet meer kan, in één van onze 19 locaties.

Over Klimmendaal
Klimmendaal is een revalidatiecentrum met diverse locaties in Oost-Nederland. Onze revalidatiespecialisten bieden medisch specialistische revalidatie voor kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.