woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Zomerweek bij KleinGeluk: samen bewegen en beleven

Foto: KleinGeluk

Ouderenorganisatie KleinGeluk pakt vier keer per jaar uit met een themaweek, gericht op het welzijn van haar bewoners. Op de zeven locaties vinden dan diverse activiteiten plaats. Zo is het de eerste week van augustus Zomerweek bij kleinGeluk. Een vakantieweek vol zomerse activiteiten voor alle bewoners.  

Een van de activiteiten is gericht op het samen bewegen. KleinGeluk heeft de samenwerking opgezocht met het Instituut voor natuureducatie (IVN) voor een zomerwandeling vanuit elke locatie. Familieleden worden uitgenodigd om samen met hun naaste de uitgestippelde route te lopen, waarbij genoten kan worden van natuur en historie.
Elke locatie heeft nog meer zomerse verrassingen. Zoals het maken van zomerbloemstukjes, een bezoek van de ijscokar, livemuziek, theater op stelten en een natuurlezing. Ook kan jong en oud aan de slag met een speciale kleurplaat, waarop allerlei welzijnsacties en kleine geluksmomenten staan afgebeeld. Per locatie wordt een prijs uitgereikt voor de mooist ingekleurde tekening.