woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

zaterdag 30 september het Eigenwijks Festival

Foto: Stimenz

Inwoners uit heel Apeldoorn en de omliggende dorpen staan dan in de spotlights op het Eigenwijks Festival. Zij krijgen tijdens het festival de kans om te laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben georganiseerd en bereikt in hun wijk. Daarnaast hopen de organisatoren met het festival andere inwoners te inspireren om ook aan de slag te gaan in hun wijk. “Wijken worden namelijk nog leuker door elkaar te ontmoeten en samen dingen te ondernemen.”

Iedereen uit Apeldoorn en de omliggende dorpen is welkom, er is voor iedereen wat te doen. Er zijn interessante workshops zoals een workshop kickboksen, activiteiten voor kinderen en verschillende hapjes en drankjes. Het belangrijkste doel van het festival is elkaar op ideeën brengen. Naast laten zien wat men heeft gedaan is er daarom ook veel ruimte om in gesprek te gaan met elkaar en nieuwe ideeën op te doen.

Het gehele festival is gratis (toegang, eten/drinken, activiteiten). Vooraf aanmelden is niet nodig. Het festival vindt plaats op zaterdag 30 september van 13:00 tot 16:00 uur aan de Prins Willem-Alexander laan 1419 in Apeldoorn. Het festival wordt georganiseerd door Stimenz, Samen055, Kemi Ra, Mee Samen, Don Bosco, Zuid Doet Samen en Zorggroep Apeldoorn.