woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Workshop Keramisch Beeld maken

Foto: Barbara Pijnappel

Cool beeldje bouwen met grove chamotteklei. Kneden, drukken, rollen, plakken en smeren met de klei om vormen en structuren te maken in jouw eigen  beeldje bij deze workshop boetseren.

Een leuke creatieve boetseer workshop op vrijdagochtend in cursuscentrum Gigant in Apeldoorn van 9.30 – 12 uur van 2,5 uur met het boetseren van jouw eigen unieke kleibeeldje, die daar ook gebakken kan worden in de keramiek oven. De workshop is incl. een ¼ pak klei en stoken. Dit voorjaar voor de prijs van € 27,50. Alleen mogelijk tussen 15 april en 8 juli op vrijdagochtenden (niet in de Meivakantie en niet op 27 mei).

Een figuur, dier of eigen ontwerp boetseren in klei, figuratief of abstract. Bij het maken van een kleibeeldje werk je met opbouwen – van binnen naar buiten, bij een stenen beeldje werk je met weghalen – je werkt van buiten naar binnen. Docente is Apeldoorns beeldhouwster Barbara Pijnappel, zij heeft 35 jaar ervaring in werken met klei, was, steen en brons + het maken van beelden in deze materialen.

Meer info en aanmelden via www.barbsgallery.com