vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Wethouder Mark Sandmann heeft Street Jump Apeldoorn geopend

Foto: Street Jump Apeldoorn

Apeldoorn is een stoer indoor trampolinepark rijker. Samen met de kinderen van de eigenaren, Diederik Miedema en Guus van Loenen, opende wethouder Mark Sandmann woensdag 10 juli 2019 Street Jump  aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn. Gelijktijdig is hiermee ook de VR Arcade – ruimte officieel geopend.

Wethouder Mark Sandmann sprak zijn waardering uit richting Diederik Miedema die na Monkey Town nu Apeldoorn voorziet van een tweede indoor attractie. “Ik las dat 5 minuten jumpen gelijk staat met 30 minuten hardlopen. Dat spreekt mij wel aan”, zei hij in zijn openingswoorden.

Street Jump
Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Onder begeleiding van Jump Masters kan dit op 10 verschillende area’s met in totaal zo’n 50 trampolines. Daarnaast is er een big Airbag, een Jumpcaroussel en een groot Ninja Parcours.  De diverse Jump area’s verschillen van niveau en moeilijkheidsgraad. Voor de jonge Jump-gasten is er drie keer in de week MiniJump. Één keer in de maand is er Club Jumping en verandert Street Jump in een stoere club met DJ en laserlampen. Naast Jump Fitness, Trick lessen en individueel Jumpen biedt StreetJump en VR Arcade arrangementen voor een groeps-, bedrijfs-, familie- of kinderuitje/-feestje. Street Jump kan men reserveren via www.streetjumpapeldoorn.nl.

Virtual Reality Team Play
VR Arcade start in Apeldoorn met een exclusief multiplayer game. De spelers zijn als het ware militair bepakt met een virtual reality bril, geweer en backpack om samen ‘ten strijde’ te trekken om elkaar en de wereld te beschermen. VR gaming is een mix van spel, stressbestendigheid, samenwerking en fun.  In sessie van ongeveer een half uur dwalen 2 – 5 spelers rond in een 200 m2 grote hal en ervaren de bewegingsvrijheid in een virtuele wereld. Voor de spelers geldt als minimumleeftijd 13 jaar (vergezeld door een volwassene). VR Arcade kan men reserveren via www.vrarcade.nl.