Accres ondersteunt Serious Request 2017: nu al een succes

Accres ondersteunt Serious Request 2017: nu al een succes

Vanuit de maatschappelijke rol die Accres heeft en het brede netwerk en bereik in Apeldoorn en omgeving, faciliteert en participeert Accres graag verschillende initiatieven voor Serious Request 2017. En dit blijkt nu al een groot succes!

Van 18 tot 24 december staat het Glazen Huis gevestigd op het Marktplein te Apeldoorn. De DJ’s van dit jaar, Angelique Houtveen, Sander Hoogendoorn en Domien Verschuuren, zullen deze dagen 24 uur per dag live radio maken en zijn continu te volgen op TV, 3FM.NL en social media. Samen met heel Nederland wordt hiermee geld in gezameld voor het Rode Kruis, om ouders en kinderen te kunnen herenigen. Accres helpt graag mee om van verschillende initiatieven voor Serious Request 2017 een succes te maken.

Nu al een groot succes
En dat het succesvol is blijkt! Ondanks dat diverse initiatieven, waarbij Accres een ondersteunende rol aanneemt, nog niet gerealiseerd zijn, bleken de initiatieven die al wel plaats hebben gevonden allen geslaagd.  
Zo is Aquacentrum Malkander onlangs ter beschikking gesteld voor Reddingsbrigade Apeldoorn. Zij organiseerden hier een succesvolle sponsorzwemactie en zullen tevens meedoen aan een landelijke actie waarbij er met 45 boten een 3daagse vaartocht wordt gemaakt naar het Glazen Huis. Ook hier in zal Accres ondersteuning bieden. Daarnaast is Gymzaal De Kempe te Loenen onlangs omgetoverd tot een apenkooi festijn voor de leerlingen van Openbare Bassischool De Tweede Stee te Loenen en was ook de gezelligste Winterfair van Apeldoorn dat plaats vond op zaterdag 9 december op Kinderparadijs Malkenschoten voorzien van collectebussen voor Serious Request 2017. De afdeling Sportstimulering van Accres zet zich ook volledig in en sponsorde onder andere 13 wandelbegeleiders om via het Rode Kruis een reanimatie cursus gaan volgen. Daarnaast sponsoren zij ook diverse materialen om initiatieven tot een succes te maken.

Building Run
Naast ondersteuning wordt er ook geparticipeerd. De afdeling Sportstimulering van Accres heeft op vrijdag 27 oktober jl. een Building Run georganiseerd samen met basisscholen in de gemeente Apeldoorn. Nadat ambassadeur en topatleet Eelco Sintnicolaas het startschot gaf, ging de sponsorloop van start en konden de leerlingen kennis maken met alle sporten die in het Omnisport beoefend worden. Met 225 leerlingen van 6 verschillende scholen uit het basisonderwijs en een eindbedrag van €4.169,- bleek de Building Run een groot succes.

Krachten bundelen
Het is mooi om te zien dat bedrijven samenwerken en hun krachten bundelen voor Serious Request 2017. Zorggroep Apeldoorn e.o. organiseert in december een volleybaltoernooi voor bedrijven met een verwacht deelnemersaantal 12 teams. Accres zet hiervoor Sporthal Mheenpark ter beschikking en hoopt dat ook dit initiatief een succesvolle en geslaagde dag zal zijn. Meer informatie over dit initiatief is te vinden op  https://kominactie.3fm.nl/actie/volleyballen-voor-serious-request.

In het vooruitzicht
Accres is verheugd om ondersteuning te bieden aan de originele initiatieven en hiermee iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Er wordt uitgekeken naar alle initiatieven die nog komen mogen. Zo wordt er onder andere een boksclinic georganiseerd in Sporthal Matenpark, wordt de mobiele kinderboerderij van Kinderparadijs Malkenschoten ingezet tijdens het Wereldrecord Bijbellezen en organiseert Scholengemeenschap de Heemgaard het Heemgaard Hotel waarvoor Accres sportcentrum Matenpark ter beschikking stelt.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

159974453d96b2b4160573766f9f341c_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen