Gelre Verwendag voor patiënten (en bezoekers)

Gelre Verwendag voor patiënten (en bezoekers)

Op donderdag 28 september gaat Gelre ziekenhuizen haar patiënten en bezoekers extra verwennen. Tijdens de tweede Gelre Verwendag zijn er ludieke activiteiten en muziek in de hal van het ziekenhuis in Apeldoorn en Zutphen. Ook aan de kinderen is natuurlijk gedacht. Daarnaast krijgen de patiënten en bezoekers die overdag weer weggaan iets mee. Dat laatste geldt ook voor patiënten die komen naar de Gelre poliklinieken in Epe, Lochem en Dieren.

Een vleugel en golfkarretje in Gelre Apeldoorn
De Rotaryclub Apeldoorn gaat Gelre Apeldoorn een piano (vleugel) in bruikleen geven. Tijdens de verwendag om 16.00 uur is de feestelijke ingebruikname hiervan. En bezoekers die slecht ter been zijn, worden deze dag met een golfkarretje van de parkeerplaats naar de hoofdingang van Gelre Apeldoorn gebracht en vice versa. Het golfkarretje wordt gesponsord door Kruizinga.nl uit Wapenveld.

Gelre 365 dagen gastvrij
Gelre heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Haar insteek is om alle dagen in het jaar patiënten en bezoekers gastvrij te ontvangen en persoonlijke aandacht te geven. Tijdens de Gelre Verwendag doet het ziekenhuis hier nog een extra schepje bovenop.

Afgelopen jaar zijn er mooie initiatieven ontstaan op het gebied van gastvrijheid. Zo laten vrijwillige pianisten al regelmatig mooie klanken horen in de centrale hal in Apeldoorn en Zutphen. En tijdens de EK-finale van de Oranje Leeuwinnen, op zondag 6 augustus, werden alle patiënten verwend met een speciaal Oranje toetje. Bovendien werken we met een gastvrijheidsmonitor op het gebied van roomservice en voeding. Patiënten geven een hoge waardering voor de dienstverlening van deze medewerkers, gemiddeld een 8 in Apeldoorn en een 8.8 in Zutphen.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

919451d5fe31e8bf44fa737e28745cf2_M.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen