DJ-talent Special-Jay DJ-talent Special-Jay

Dance Party voor KiKa met DJ Special-Jay (13)

Een leuke avond beleven en tegelijk een goed doel steunen? Het kan op 18 juni in De Boerderij in Beekbergen. Opkomend DJ-talent Special-Jay (Jurre Methorst) is slechts 13 jaar oud maar doet niet onder voor zijn oudere collega's. Hij draait die avond Deephouse dansmuziek en zamelt daarmee geld in voor stichting Kika.

Het doel van Kika is om de genezingskans van kinderkanker in 2025 naar 95% te brengen. Doordat Jurre's beide opa's zijn getroffen door kanker en hij het moeilijk vind dat kinderen deze ziekte ook kunnen krijgen, wil hij hiermee zijn steentje bijdragen. De opbrengst van de entree en 20 cent van ieder verkocht drankje schenkt uitgaanscentrum De Boerderij aan KiKa.

Ook andere goedwillende bedrijven sponsoren KiKa deze avond, zoals H&H events uit Apeldoorn. Zij zorgen voor een professionele lichtshow. Maar ook de United DJ school, schoonheidssalon La Cura, Hoveniersbedrijf de Woudhof, MK Restyle en VHairstyle hebben dit bijzondere dansfeest gesponsord of gedoneerd aan  KiKa.

U kunt stichting Kika steunen met een donatie via www.kika.nl of op 18 juni komen naar uitgaanscentrum De Boerderij, Tullekensmolenweg 22a in Beekbergen vanaf 19.30 uur, entree 2,50 euro. Meer informatie kunt u vinden op: www.boerderijbeekbergen.nl of op facebook: Special- Jay.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

c47d558f18cf8284ab69f457abb4efda_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen