Samen met Sinterklaas genieten van een reis over de Veluwe!

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn in november weer in ons land en dat gaat de VSM natuurlijk vieren op 25 november en 2 december. Naast het reizen met de stoomboot is Sinterklaas ook gek op onze stoomtreinen. Hij komt daarom met een heleboel Pieten naar Beekbergen om samen met jullie te genieten van een heerlijke reis in de Sinterklaas Pepernoten-Express.

Meerijden met Sinterklaas
Rijd samen met Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten over de Veluwe in de Pepernoten Express. Ze nemen natuurlijk niet alleen pepernoten mee, maar er is voor ieder kind ook nog eens een verrassing. En de Zwarte Pieten zullen tijdens de rit naar Dieren zeker niet stilzitten! Dat wordt samen met Sinterklaas en een heleboel Pieten genieten van een reis in één van onze luxe zitrijtuigen.

De aanvangstijd is op zaterdag 25 november rond 11:00 uur of om 14:30 uur op het Museumstation Beekbergen. Op zaterdag 2 december is de aanvangstijd om 13:30uur.

Pannenkoekenbuffet
Op de rit van zaterdag 2 december om 13:30 uur zijn er nog een aantal plaatsen te reserveren in het luxe restauratierijtuig dat meerijdt in de Sinterklaas Pepernoten-Express. Daar kun je samen met Sinterklaas en zijn Pieten genieten van een heerlijk pannenkoekenbuffet tijdens de stoomtreinrit naar Dieren en terug. Kijk snel in onze kaartjeswinkel voor de beschikbaarheid.

Reserveren
Voor de Sinterklaas Pepernoten –Express is online reserveren noodzakelijk. Ga daarvoor naar de VSM kaartjeswinkel op www.stoomtrein.org
De prijzen voor de stoomtreinrit zijn voor volwassenen € 20,00 en voor kinderen (van 3 t/m 11 jaar) €14,00. De prijzen voor de stoomtreinrit mét pannenkoekenbuffet op 2 december zijn voor volwassenen € 30,00 en voor kinderen ( van 3 t/m 11 jaar) € 23,00

Bij de prijzen zit:

* de reis per stoomtrein, koffie, thee, en ranja
* Voor de kinderen is er een cadeau
* Kinderen t/m 2 jaar reizen gratis mee (op schoot)

Het pannenkoekenbuffet kan niet worden gecombineerd met de losse rit.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

464dd611282e41afa6ae88afb290a64e_Generic.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen