Gedurende de tentoonstelling Windflower, Perceptions of Nature zijn er (bijna) ieder weekend workshops, lezingen en optredens in het museum. De Tai Chi lessen van Job Koesoemobroto starten om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Toegankelijk met een geldig entreebewijs voor park en museum. Tip: makkelijk zittende kleding en makkelijk schoeisel (geen hoge hakken).

Het Taoïsme is een oneindige bron van levenswijsheid. De oude chinezen wisten welvaart en welzijn optimaal te combineren. Vooral hun kennis van de natuur was de sleutel tot ongekende welvaart en menselijk welzijn. Nog steeds zijn de zeldzame Taoïstische meesters een inspiratie voor ontspanning, rust en gezondheid.

Golden Flower Tai Chi Koesoemobroto is het geesteskind van Job Koesoemobroto. Job geeft sinds 1989 op diverse plaatsen in Nederland, en in Engeland en België les in de Chinese vechtkunst Tai Chi en aanverwante taoïstische disciplines. Hij studeert al meer dan 25 jaar Tai Chi Chuan en diverse taoïstische technieken. Job Koesoemobroto is Chief Instructor van de Golden Flower in Europa. In deze functie verzorgt hij programma's voor de toekomstige instructeurs van de Golden Flower in Europa. Naast de Tai Chi activiteiten heeft Job jarenlange ervaring in het geven van trainingen, workshops en coaching voor mensen op verschillende niveaus in het bedrijfsleven.

Doelstelling van Golden Flower Tai Chi Koesoemobroto is het beschikbaar maken van Tao principes, zodat men deze in de praktijk kan gebruiken. Met het doorgronden van Tao principes verkrijgt men ontspanning, vitaliteit, effectiviteit en meesterschap. Tijdens de introductieworkshops Tai Chi in de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum kunt u hiermee kennismaken.
De activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door SNS REAAL Fonds en de Mondriaan Stichting.

Kijk voor alle activiteiten om www.kmm.nl

Zondag 30 oktober
13.30, 14.30 en 15.30 uur
Toegankelijk met een geldig entreebewijs voor park en museum

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

1506d4d202a5ebc8e369fae13e9f51aa_XS.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen