Hiphopacts Jacin Trill en Leafs op 6 juli naar GIGANT voor feest PLANGA

Hiphopacts Jacin Trill en Leafs op 6 juli naar GIGANT voor feest PLANGA

Op 6 juli vindt de allereerste editie van PLANGA plaats in Gigant. Tijdens dit feest voor 16+ staan de heetste hiphophelden van dit moment op het podium: Jacin Trill, Leafs, Jairzinho en Rollan. Het feest start om 21:00 en duurt tot 02:00. Tickets kosten €12,50 en zijn te koop aan de kassa van Gigant en via www.gigant.nl.

Jacin Trill
Jacin Trill heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. De titel van zijn tape Happyland die in September 2017 uitkwam, zegt alles. Twee dagen na zijn eerste ontmoeting met producer 808milli, sluit het duo zich op voor een ‘schrijverskamp’ in de kamer van Jacin. Resultaat: de tape Happyland. Elf nummers met weinig woorden, maar des te meer positieve vibes. Bokoesam heeft Jacin onder zijn hoede genomen en samen werken ze aan een EP die in het begin van 2018 uitkwam, met uiteraard alleen maar happy sounds.

Leafs
In mei 2017 verscheen 'FEALS', Leafs' debuut EP met daarop het ultiem meezingbare 'Alright'. Eind 2017 volgt een tweede EP: 'Adventures', met daarop o.a. de singles 'Mikado' en 'Mamacita'. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is 'altijd blijven flexen'. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore breng, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Jairzinho
Jairzinho begint in 2006 met acteren in producties van o.a. het RO Theater, Rotterdams Lef, een tour in Amerika en een rol in ‘onderweg naar morgen’. In dezelfde periode maakt Jairzinho zijn entree als muzikant met het nummer ‘Superfly’ waarvan de clip geregisseerd is door de Amerikaanse James Wade, regisseur van de Outlaws (crew 2pac Shakur). Muziek staat vervolgens op een lager pitje tot 2016 als Jairzinho zijn comeback maakt met het nummer ‘Laat niet los’ in samenwerking met Jonna Fraser. Het nummer, dat met zijn gevoelige teksten vooral goed aanslaat bij de ladies, wordt in elke club in het land gedraaid. Jairzinho is back!

Rollàn
Rollàn is van Congolese afkomst, is drietalig opgevoed en daarmee één van de meest opvallende rap-talenten van het moment! Zijn Afrikaanse roots en Frans/Nederlandse teksten vormen samen een unieke basis voor zijn dansbare en catchy tracks. ‘Mbongo’ en ‘Danse Avec Moi’ ft F1rstman scoren al miljoenen views en het kan dan ook niet lang duren voordat heel Nederland danst met Rollàn!

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

05f9955a5bea9a29918bc3bac2d0648e_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen