maandag 20 augustus 2018 | Login
Hoofdzaak of bijzaak? Theater over NAH door Theatergroep WirWar Foto: Roelof Rump

Hoofdzaak of bijzaak? Theater over NAH door Theatergroep WirWar

Op woensdag 14 februari speelt theatergroep WirWar bij GIGANT een eerste voorstelling over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In deze voorstelling maken de spelers door spel en beweging kenbaar hoe zij hun NAH beleven en wat hun kijk op de omgeving is. Kaarten kosten € 2,50 en zijn te koop aan de balie van GIGANT of via www.gigant.nl.

Theatergroep WirWar
De theatergroep bestaat vanaf september 2017 en wordt begeleid door Nienke Goossens (danstherapeut en dansdocent) en Aad van der Waal (dramadocent en Stadsdichter van Apeldoorn). Op speelse wijze – soms hilarisch, soms confronterend – toont de groep hoe ze de onvermijdelijke veranderingen in hun levens te lijf gaan. Naast het spelen met de eigen expressiemogelijkheden hoopt de groep de NAH-beleving ook voor niet-ervaringsdeskundigen inzichtelijk te maken. Een programma over jachtigheid en rust, watten in het hoofd, verwarring en ontknoping en nog veel meer. Deze eerste voorstelling is een voorbereiding op een reeks voorstellingen die vanaf juni 2018 gespeeld wordt.

Bijdrage stadsdichter
Stadsdichter Aad van der Waal brengt speciaal voor deze avond een gedicht ten gehore en de voorstelling wordt muzikaal ondersteund door pianiste en componist Mariëtte Hehakaya.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

d0014511d1392b833cacffc6efe95ce6_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen