maandag 20 augustus 2018 | Login
Tijdens de Kinderboekenweek is het ook feest in dok Zuid

Tijdens de Kinderboekenweek is het ook feest in dok Zuid

Woensdag 11 oktober is het feest in dok Zuid! Die middag is er in het kader van de Kinderboekenweek van alles te doen, van een grote griezel-voorleeswedstrijd tot een bijzonder optreden van schrijver Reggie Naus en nog veel meer. De middag begint om 12.30 uur en is om 15.30 uur afgelopen; de toegang is gratis.

Leerlingen van basisscholen Het Kompas, De Reiziger en Sebastiaan gaan met elkaar strijden om de titel Beste Griezel Voorlezer. Passend bij het thema van deze Kinderboekenweek (‘Griezelen’) moeten ze zo griezelig mogelijk voorlezen – en dat is best moeilijk. De jury bestaat uit CODA coach Marion Wiering, wijkagent Lucia Hettelaar en kinderboekenschrijver en tevens juryvoorzitter Reggie Naus.

Naast deze voorleeswedstrijd zijn er nog tal van activiteiten, workshops en spelletjes. Zo kun je geschminkt worden, zijn er workshops dansen en striptekenen, kun je een glittertattoo laten zetten of meedoen met de voorleesbingo. Deze middag wordt door Reggie Naus afgesloten met een spetterend optreden; ook vertelt hij over zijn boeken en hoe het is om schrijver te zijn en natuurlijk leest hij voor en beantwoordt hij vragen.

Deze middag is tot stand gekomen met medewerking van alle participanten in dok Zuid en wordt aangeboden aan kinderen van 5 tot en met 12 jaar uit deze wijk.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

c3f760f6aa6487f01fc51f3155ce5c51_S.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen