Prinses Juliana Beekbergen geeft twee concerten in zomerse sferen

Prinses Juliana Beekbergen geeft twee concerten in zomerse sferen

Harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) geeft op woensdag 28 juni en donderdag 6 juli twee zomerconcerten met lichte, goed in het gehoor liggende muziek.

Op 28 juni vindt het eerste concert plaats bij Zorgcentrum ‘De Vier Dorpen’ aan de Loenenseweg 39 te Beekbergen. Om 19:15 uur begint het opleidingsorkest onder leiding van dirigent Harald van Neck het concert met bekende nummers als ‘Skyfall’, ‘Easy Pop Suite’ en nummers uit de musical ‘Beauty and the Beast’. Om 19:30 uur neemt dirigent René Bos het stokje over en zal het harmonieorkest een zomers programma ten gehore brengen. Naast lichte nummers als ‘A tribute to Amy Winehouse’, ‘Michael Jackson: through the years’ en ‘Thunderbirds’ speelt PJB ook de Portugese Mars ‘O vitinho’ en meer rustige werken als ‘A musical fantasy’ en ‘Ebony and Ivory’.

Op donderdag 6 juli treedt PJB vanaf 19:00 uur op bij de jaarlijks terugkerende Veluwse Avondmarkt in Beekbergen. Het orkest is te vinden in de Kerkallee, nabij ‘Het Hoogepad’. Wederom brengt het harmonieorkest een mooi en zomers programma. Voor beide concerten geldt vrije toegang.

Meer informatie over PJB is te vinden op: www.harmonie-pjb.nl of op de Facebook-pagina van PJB.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

363cb5cbc907b51a8ede5af937c12624_L.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen