dinsdag, februari 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Unieke YogaKlup zorgt voor meer rust in je hoofd

Foto: Pixabay

De Klup Apeldoorn introduceert de YogaKlup, een speciale yogagroep voor mensen met een verstandelijke beperking. De lessen worden geleid door docente Ingeborg Deichmann, met ondersteuning van vrijwilligers, en zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeften van deelnemers met een verstandelijke beperking. De YogaKlup biedt een combinatie van lichamelijke inspanning en ontspanningstechnieken om deelnemers te helpen omgaan met veranderende beperkingen en meer rust te vinden in hun hoofd.

Belangrijke aspecten van de YogaKlup zijn:

1. **Inclusiviteit bevorderen:** De YogaKlup verwelkomt mensen met diverse verstandelijke beperkingen en creëert een veilige ruimte waar iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.
2. **Fysiek en mentaal welzijn verbeteren:** De aangepaste yogahoudingen en ademhalingstechnieken die in de YogaKlup worden beoefend, dragen bij aan het bevorderen van het algehele welzijn en het vinden van meer rust in het hoofd.
3. **Sociale verbondenheid vergroten:** De groepssfeer in de YogaKlup stimuleert sociale interactie en het opbouwen van waardevolle relaties tussen de deelnemers.

Details van de YogaKlup zijn als volgt:
– **Locatie:** De Klup Apeldoorn, Mariastraat 52
– **Wanneer:** Iedere maandag van 15.00 tot 16.00 uur (andere tijden zijn bespreekbaar)
– **Kosten:** € 142,50 per jaar
– **Aanmelding:** Stuur een e-mail naar info@deklupapeldoorn.nl of bel van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur naar 055-5218613.

De YogaKlup biedt een unieke mogelijkheid voor mensen met een verstandelijke beperking om de voordelen van yoga en mindfulness te ervaren in een inclusieve en ondersteunende omgeving.