woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Street Jump Apeldoorn breidt uit met Airpark

Foto: Street Jump Apeldoorn

Met de versoepeling na de persconferentie van vrijdagavond is onder sport gerelateerde voorwaarden Street Jump vanaf zaterdag 15 januari weer open ÈN is het nieuwe Airpark van Street Jump voor het eerst open. De uitbreiding van Street Jump met een Airpark is de grootste investering van Street Jump sinds de opening in 2019.

Airparken zijn een nieuwe trend in Nederland waarvan de eerste paar in de Randstad zijn gekomen en vanaf nu ook één in Apeldoorn. Achter de trampolines in de Jumphal is de uitbreiding en aanpassing gekomen.

Street Jump was voor de Kerst(vakantie) al een Airpark van 320 m2 rijker. Maar op het moment dat voor de eerste keer het Airpark open kon gooide de lock down roet in het spel.

Het opblaasbare park is één megagroot springkussen met meerdere obstakels en nu is er samen met de trampolines ruim 1300 m2 springplezier.

“Het actieve springen op het Airpark is een mooie uitbreiding op het sportieve trampolinepark en het rennen in de lasergame van Street Jump Apeldoorn”, vertelt eigenaar Diederik Miedema. “En nog mooier is, de entreeprijs voor Street Jump inclusief Airpark blijft gelijk.