zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Sporten in de voorjaarsvakantie kan weer met de sportservice

Foto: Accres

Sportservice Apeldoorn heeft een sportief programma klaarstaan voor de voorjaarsvakantie, van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud, waaronder:

1. Sport- en spelinstuiven: Op drie verschillende locaties in Apeldoorn worden sport- en spelinstuiven georganiseerd, waar basisschoolkinderen kunnen deelnemen aan sportclinics door verschillende sportaanbieders.

2. Binky’s Beweegweek bij Speelboerderij Binky: Bij Speelboerderij Binky kunnen bezoekers van maandag tot en met vrijdag meedoen aan 10 beweegspellen. Er is een parcours uitgezet door het hele park, en bij de entree krijg je een plattegrond mee met de locaties van de spellen.

3. E-sports instuif: Op woensdag 21 februari is er een E-sports instuif bij De Klup voor kinderen tussen 6 en 13 jaar oud. Er zijn verschillende activiteiten, van lichtknoppenspel tot racen in een playseat, voor echte gamers.

4. Zwitsal Open: Op donderdag 22 februari kunnen mensen kennismaken met nieuwe sporten of een middag bewegen op en rondom het Zwitsal Terrein. Verschillende sportaanbieders organiseren gezamenlijk activiteiten zoals padel, rugby, dans, handbal, kickboksen en cricket.

Het wordt aangeraden om vooraf aan te melden voor de activiteiten om zeker te zijn van een plekje. Meer informatie en aanmelden kan op de website van Sportservice Apeldoorn: https://www.sportserviceapeldoorn.nl/voorjaarsvakantie.