maandag, oktober 2Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Sinter-kerstmarkt in de Hofstadkerk

Foto: Kringloopwinkel De Hofstad

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november a.s. wordt er weer die super gezellige Sinter-kerstmarkt gehouden in kerk De Hofstad aan het Hofveld nr 52. Op 18 november van 14.00 – 20.00 uur en 19 november van 10.00 – 15.00 uur.

De 60 vrijwilligers hopen dat het dit jaar helemaal zonder beperkingen kan. Ook nu worden er weer vele duizenden tweedehands kerstgoederen (bomen, ballen, kleden, cd’s, kerstmannen, enz. enz.) sfeervol uitgestald en verkocht

Maar ook heel veel speelgoed en, dit jaar voor het eerst, honderden boeken zullen te koop zijn voor een prijs die u zal verbazen! Al vele maanden worden de ingebrachte kerstgoederen gesorteerd, nagekeken, verpakt en heel laag geprijsd. De creatieve vrijwilligers maken prachtige schalen op, met kerstballen, kaarsen en groen om eventueel cadeau te geven of neer te zetten bij uzelf thuis.

Op die vrijdag en zaterdag zijn er, voor de kerk, ook weer die heerlijke vermaarde oliebollen te koop waarbij het water je in de mond loopt!

De netto opbrengst van deze Sinter-Kerstmarkt is bestemd voor een nieuwe keuken in kerk De Hofstad, die door intensief gebruik, inmiddels aan vervanging toe is.

Heeft u nog kerstgoederen, speelgoed of boeken waar u vanaf wilt? U kunt ze elke donderdag tussen 18.00 – 20.00 uur of zaterdag tussen 10.00 – 12.00 uur brengen aan de achterdeur van kringloopwinkel de Hofstad aan de Condorweg nr.5.