zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

SamenLoop voor Hoop Apeldoorn zoekt enthousiaste vrijwilligers

Foto: kwf-Samenloop Veldhoven

Heb jij paars bloed? En wil je je inzetten voor KWF Kankerbestrijding? SamenLoop voor Hoop Apeldoorn zoekt vrijwilligers die willen helpen in de organisatie. Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni vindt er in het Mheenpark voor de 1e keer in Apeldoorn de SamenLoop voor Hoop plaats.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Waar zijn we naar op zoek? Energieke mannen/vrouwen, die flexibel zijn ingesteld en het leuk vinden om met anderen samen te werken. Leveren van hand- en-spandiensten voor de teams en organisatie tijdens het hele evenement. Wil je helpen bij de bij de inrichting van het terrein, op- en afbouw, beveiliging, ceremonies, kinderloop, catering en horeca, gastheer en -vrouw of welke functie dan ook. Voel je vrij om te reageren. Elke hulp is van harte welkom. Je bent niet verplicht om het hele weekend te helpen. Dagdelen kan ook. Alle hulp is hard nodig. Wilt je ook een steentje bijdragen? Twijfelt u of wilt u meer weten, neemt u dan even contact op met de organisatiecommissie via samenloop@kwfapeldoorn.nl. Wij kunnen u meer achtergrondinformatie geven.

Aanmelding team
Wilt u een team vormen? Dat kan natuurlijk ook. Hoe kunt u dat doen. Vorm een team van familieleden, vrienden, buren, verenigingsgenoten of collega’s. Een team bestaat uit gemiddeld 10-15 mensen. Wilt u een kleiner team samenstellen, dat is geen enkel probleem. Tijdens de 24 uur durende wandel-estafette wisselen de teamleden elkaar steeds af. Er loopt dus minstens één teamlid over het parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Contact
Voor aanmelding als vrijwilliger en/of teams of voor meer informatie www.samenloopvoorhoop.nl/apeldoorn. Voor alle actuele informatie volg ons ook op Facebook (Samenloop voor Hoop Apeldoorn) of op Instagram (slvhapeldoorn).