woensdag, november 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

‘s Heeren Loo valt dik in de prijzen bij Special Media Awards

Foto: ‘s Heeren Loo

Gisterenavond vond bij Beeld en Geluid in Hilversum de feestelijke vijfde editie van de Special Media Awards plaats. Tijdens deze jubileumavond van dit bijzondere evenement stonden creativiteit, moed en doorzettingsvermogen van mediamakers met een verstandelijke beperking centraal. Van de vier genomineerde inzendingen vanuit ‘s Heeren Loo, vielen er drie in de prijzen. Waaronder Jordy Ham uit Apeldoorn.

Jordy ontving de award in de categorie gamen voor zijn uitzonderlijke vaardigheden en creativiteit in de wereld van gaming, waarmee hij anderen inspireert, vermaakt en informeert.
De inzendingen werden zorgvuldig beoordeeld door een deskundige vakjury, die de moeilijke taak had om de winnaars te kiezen.

De rode loper werd uitgerold voor de VIP-gasten van de avond. Met Irene Moors en Kevin van den Berg als charismatische presentatoren, was de avond een bruisende mix van entertainment, humor en emotie. De sfeer in de zaal was zowel gespannen als opgetogen, met veel vreugdevolle momenten en af en toe een vleugje teleurstelling. Hoe dan ook, de avond was een kroon op het werk van alle deelnemers.

‘De Special Media Awards zijn een eerbetoon aan het talent en het doorzettingsvermogen van mediamakers met een verstandelijke beperking,’ aldus Willeke van Uden, woordvoerder van ‘s Heeren Loo. ‘We zijn trots op hun prestaties waarbij het meedoen alleen al een feestje is, maar als je dan met drie grote awards naar huis gaat, is dat echt een mijlpaal in de carrière van de mediamakers. Het was een onvergetelijke avond vol inspiratie en bewondering.’