maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Opknapbeurt voor Hospice de Spreng

Foto: Zorggroep Apeldoorn e.o.

In de periode van eind maart tot eind juni vindt in Hospice de Spreng in Beekbergen groot onderhoud plaats. Dit betekent dat de Spreng tijdelijk verhuist naar een andere locatie van Zorggroep Apeldoorn e.o.

Van dinsdag 26 maart tot dinsdag 2 juli is het hospice gehuisvest in Casa Bonita in Apeldoorn. Hier heeft het hospice een eigen vleugel op de 4e verdieping met 10 gastenkamers en een huiskamer.

Het pand van de Spreng is inmiddels 20 jaar oud en het interieur is toe aan een opfrisbeurt. Het hospice wordt aan de binnenkant helemaal opgeknapt en aangepast aan de huidige tijd. Alle ruimtes krijgen een frisse nieuwe kleur, nieuwe vloerbedekking en nieuwe gordijnen. Ook de lift en de twee gastenkamers, die voorheen in gebruik waren als logeerkamer, worden aangepast.

Onze zorg blijft hetzelfde
Alle personeelsleden, artsen, verpleegkundigen/ziekenverzorgenden, maatschappelijk werk en geestelijke verzorging én alle vrijwilligers verhuizen mee naar de tijdelijke locatie. De zorg voor onze gasten blijft ook op de tijdelijke locatie in Casa Bonita gewaarborgd, zoals van ons gewend.

Op dinsdag 2 juli verhuist Hospice de Spreng weer terug naar Beekbergen, waar we onze gasten in een vernieuwde Spreng weer welkom heten.

1 Comments

  • Els

    Wat prachtig dat de renovatie mogelijk is en het hele team mee beweegt naar Casa.
    Ode aan vooral de vrijwilligers.

Reageren is niet meer mogelijk