dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Koninklijke onderscheiding voor de heer J.C. Broeren

 De heer J.C. (Hans) Broeren (74) heeft vrijdag 29 juni 2018 uit handen van locoburgemeester Wim Willems de versierselen ontvangen, die horen bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst waarbij de heer Broeren afscheid nam als administrateur van de museumwinkel van CODA.

De heer Broeren heeft vanaf november 2000 de volledige administratie van de CODA MuseumWinkel gedaan. Hij verzorgde de contracten met de leveranciers en maakte alle contracten waarmee kunstenaars uit binnen- en buitenland en galeriehouders hun kunstwerken in bruikleen gaven aan CODA. De heer Broeren was ook acht jaar lang ledenadministrateur bij Hockey Club Ares. Hij heeft daar de eenvoudige ledenlijst omgezet in een toegankelijke database.

In zijn tijd bij Ares is de hockeyclub gegroeid van 350 naar bijna 800 leden. Verder was de heer Broeren een aantal jaren penningmeester van de vereniging van vrienden van schouwburg Orpheus, waarbij hij ook veel werk heeft gedaan rondom de opening van het nieuwe Orpheus.

 

 

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen