1.000 taarten voor nieuwe werknemers in Apeldoorn Foto: Pixabay

1.000 taarten voor nieuwe werknemers in Apeldoorn Speciaal

Vanaf vandaag trakteert Apeldoorn Marketing alle nieuwe werknemers van MKB bedrijven op een gratis appeltaart. Zo krijgen ze een extra warm welkom en een prettige eerste kennismaking met de stad. In 2018 zijn er 1.000 taarten voor nieuwe werknemers beschikbaar.

Welkom
Apeldoorn is een ondernemende stad en wil dat graag onderstrepen met concrete acties waar ondernemers en werknemers enthousiast van worden. Dat leverde al de eretitel ‘MKB vriendelijke grote stad’ op, maar nu is er ook een initiatief om nieuwe werknemers te belonen voor hun keus om in Apeldoorn te gaan werken. Alle bedrijven met minstens 10 medewerkers hebben namelijk waardebonnen gekregen voor gratis appeltaarten voor nieuwe medewerkers.

Binnenstad
Met deze actie worden nieuwe werknemers niet alleen welkom geheten, maar worden ze ook verleid om de binnenstad van Apeldoorn te bezoeken. De taarten zijn namelijk alleen op te halen bij bakker Keurhorst aan de Asselsestraat. Ongeveer 30% van de werknemers op bedrijventerreinen komt van buiten de stad en de kans is groot, dat zij niet weten wat de binnenstad van Apeldoorn hen te bieden heeft. Daar wil Apeldoorn Marketing verandering in brengen. Dat is goed voor de lokale economie, voor de profilering als MKB-vriendelijke stad en natuurlijk voor de mensen die hebben gekozen voor een baan in Apeldoorn.

Spelregels
Via een online bestelformulier op www.gewooninapeldoorn.nl/taart kunnen ondernemers tegoedbonnen voor een gratis appeltaart aanvragen. Zij kunnen deze vervolgens uitdelen bij de introductie van nieuwe medewerkers. Die mogen daarmee een taart ophalen bij bakker Keurhorst in de Asselsestraat (nummer 44) in de binnenstad van Apeldoorn. Dit geldt dus alleen voor NIEUWE medewerkers, 1 taart per persoon. De nieuwe collega moet de appeltaart zelf ophalen, tegen inlevering van een volledig naar waarheid ingevulde tegoedbon. De actie start met een ‘proefperiode’ van 1.000 weg te geven taarten, dus zolang de voorraad strekt.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

d26413a9c083942a5e96c916b9b41374_XS.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen