Zorggroep Apeldoorn en omstreken behaalt HKZ-certificaat

Zorggroep Apeldoorn en omstreken behaalt HKZ-certificaat

Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) heeft opnieuw het HKZ-certificaat behaald. Het HKZ-certificaat maakt zichtbaar dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Het perspectief van de cliënt is daarbij altijd het vertrekpunt.

Met het HKZ-certificaat bewijst én waarborgt ZGA e.o. de kwaliteit van de geleverde zorg. Een organisatie met een HKZ-certificaat heeft intern de zaken goed op orde, stelt de cliënt principieel centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening. Het certificaat biedt een basisgarantie voor kwaliteit. Kwaliteit zegt iets over de beleving van de zorg, over de professionaliteit van de medewerkers en over het naleven van gemaakte afspraken. Dat geldt uiteraard niet alleen voor de werkzaamheden op de verpleegafdelingen, maar bijvoorbeeld ook voor de keuken, de schoonmaakdienst en de administratie.

Het certificaat heeft in principe een geldigheidsduur van 3 jaar en tussentijdse toetsing door een onafhankelijke certificerende instelling is verplicht. ZGA e.o. beschikt inmiddels 9 jaar over een HKZ-certificaat en levert daarmee aantoonbare kwaliteit.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

3f985df2d0a5e6e0b2dd15bdf81e1053_Generic.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen