Coolblue opent depot in Apeldoorn

Coolblue opent depot in Apeldoorn

In 2016 werd CoolblueBezorgt succesvol gelanceerd. Met deze gratis bezorgservice kreeg de online retailer meer grip op de lastmile delivery van haar grote pakketten. Hieronder vallen niet alleen wasmachines, drogers en koelkasten, maar ook bijvoorbeeld grote tv’s.

Om in te spelen op de groei opende de online retailer een regionaal witgoeddepot in de Molenmakershoek 28 in Apeldoorn. Deze ochtend vertrokken 10 goedgevulde blauwe bussen vanuit dit depot. Hun missie: heel veel klanten blij maken met hun witgoedbestelling.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Bij het afleveren van grote producten kom je bij klanten over de vloer en dat is heel persoonlijk. Dit geeft ons de kans om iets extra’s te doen en onze klanten op die manier écht te verwonderen.”

De 100 leukste bezorgbanen uit de regio
In oktober maakte Coolblue bekend dat het 1.000 extra medewerkers zoekt voor de leukste bezorgbaan in Nederland. Op termijn zullen zo'n 100 bezorgers hiervan aan de slag gaan in Apeldoorn. Dit is het 6de regionale witgoeddepot van de online retailer, naast Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Tilburg en Groningen.

Coolblue is nog op zoek naar extra bezorgers voor het nieuwe witgoeddepot.

“Blije bezorgers zorgen voor blije klanten. Daarom bieden wij bezorgers een vast salaris, een ongekend leuke werksfeer, een baan dichtbij huis en regelmatige confettidouches. In ruil zorgen onze nieuwe collega’s voor kracht en een glimlach bij onze klanten," besluit Pieter Zwart.

Interesse? Bekijk dan zeker de vacatures op WerkenbijCoolblue.nl.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

765d69a478b9817a0d6c0b22fe2eb6bd_M.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen