dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Politie zoekt informatie over verblijfplaats verdachte Speciaal

De 39-jarige man die vrijdagavond 8 april werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij in Beekbergen, blijft nog 90 dagen vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank gisteren besloten. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

De 39-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats werd vrijdagavond 8 april gezien op het erf van een woning aan de Schalterdalweg. Hij werd door de bewoner van het pand overlopen. Later zag deze bewoner de man bij een andere woning. Daarop kwam het tot een woordenwisseling en werd het slachtoffer meerdere keren gestoken.

Het slachtoffer raakte bij deze steekpartij ernstig gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn herstel verloopt voorspoedig.


Portemonnee slachtoffer
Na de steekpartij bleek de portemonnee van het slachtoffer te zijn verdwenen. Ondanks een uitgebreide zoektocht in de omgeving van de Schalterdalweg, waarbij ook speurhonden zijn ingezet, is de portemonnee van het slachtoffer niet gevonden. Het gaat om een bruine herenportemonnee met drukknopen, die naar twee zijden opengeklapt kan worden. In de portemonnee zaten wat pasjes en wat (klein)geld. De politie wil heel graag weten of iemand de portemonnee gevonden heeft, met of zonder inhoud.

Verblijfplaats verdachte
Verder heeft de politie nog geen zicht op de verblijfplaats van de verdachte in de periode voorafgaand aan zijn aanhouding op 8 april. Mogelijk had hij een slaapplaats bij iemand of maakte hij gebruik van een (leegstaande) caravan, tent of schuur. De 39-jarige verdachte is een blanke man met blond krullend haar tot in de nek. Hij is 1.80m lang. Qua kleding droeg hij een grijs kort jack of een blauw spijkerjack, een donkere sweater met capuchon en wit koord en een blauwe muts.

De politie wil graag in contact komen met mensen die denken de verdachte voor 8 april gezien te hebben of misschien weten waar hij verbleef.

Informatie over de portemonnee van het slachtoffer of de verdachte kunt u doorbellen aan de politie via 0900-8844

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen