woensdag 24 oktober 2018 | Login

Donderdag 21 april is een tankstation aan de Burgermeester Roosmale Nepveulaan overvallen door twee nog onbekende personen.

De overval vond rond 15.20 uur plaats. Twee onbekende jongens kwamen de zaak binnen en een van hen bedreigde de aanwezige medewerkster met een vuurwapen of iets wat daar op lijkt en eiste geld. Daarna gingen de jongens er met een geldbedrag op een scooter vandoor.

De politie startte een onderzoek en er is een Burgernetactie gestart. Deze Burgernetactie leverde meerdere tips op. Helaas zijn de daders nog niet aangetroffen.

Signalement
De overvallers zijn ongeveer 19/20 jaar. De jongen die in het bezit was van het wapen is tussen de 1.75 en 1.85 m. lang en heeft een slank postuur. Hij droeg een donker jack en een spijkerbroek. De andere jongen is ongeveer 1.70 tot 1.75 m. lang. Ook hij droeg een donker jack en een spijkerbroek. Beide jongens droegen een zwarte sjaal.

Getuigen
De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of iets weten van de overval om contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen